4 voordelen van Maxx Owen ondergoed ten opzichte van andere ondergoed merken

Is je huidige favoriete ondergoed aan slijtage onderhevig? Heb je nieuw ondergoed nodig? Dan doe je er goed aan om te investeren in dames ondergoed van Maxx Owen. Dit dames ondergoed en mannen ondergoed kenmerkt zich onder andere door een hoog draagcomfort, een hogere taille en langere broekspijpjes voor een betere pasvorm. Hieronder lees je de 4 voordelen van Maxx Owen ondergoed ten opzichte van andere ondergoed merken.

Draagcomfort

Een groot voordeel van Maxx Owen ondergoed is het draagcomfort. Kenmerkend voor het ondergoed van dit merk is het feit dat de pijpjes 2 cm langer zijn. Dit resulteert in een betere pasvorm en een hoger comfort. Zo voel je de boxershorts bijna niet zitten. Ze voelen aan als een tweede huid. Dus ben je op zoek naar dames ondergoed dat perfect aansluit? En dat bovendien niet omhoog kruipt? Dan doe je er goed aan om te investeren in een aantal boxershorts van dit fijne merk.

Hogere taille

Zoals gezegd zijn de pijpjes van de boxershorts 2 cm langer dan bij de standaard boxershorts zoals we die kennen. Naast deze toevoeging aan de lengte, is ook de taille net even iets anders dan bij de reguliere boxershorts die je in je kast hebt liggen. Een andere onderscheidende factor van Maxx Owen ondergoed is namelijk het feit dat ze een hogere taille hebben. Dankzij de hogere taille en langere pijpjes zal het ondergoed niet omhoog kruipen. De band is niet voelbaar en zit niet te strak. Bovendien zijn er nu ook bamboo boxershorts. Deze bestaan voor 95% uit bamboe en 5% elasthaan. Ze zijn uiteraard heel duurzaam en tevens van hoge kwaliteit, zoals je gewend bent van Maxx Owen.

Alle kleuren en motiefjes

Een ander groot voordeel van Maxx Owen ondergoed is het feit dat er een ruim assortiment ondergoed is om uit te kiezen. Zo zijn de boxershorts van dit geliefde merk in vele verschillende kleuren en motiefjes verkrijgbaar. Zo is er voor ieder kledingstuk wel een passende boxershort te vinden. Draag je bijvoorbeeld een gele trui? Dan kun je een matchende gele boxershort kopen. Of draag je graag kleding met opvallende motiefjes? Ook dan kun je ondergoed aanschaffen dat helemaal bij je kleding aansluit. Het ondergoed van dit merk is in vrijwel iedere denkbare kleur, print en motief te verkrijgen.

Voordeelbundels

Tot slot zijn er ook regelmatig zogeheten voordeelbundels van Maxx Owen ondergoed verkrijgbaar. Deze voordeelbundels bevatten 10 verschillende boxershorts in uiteenlopende kleuren en prints. Zo’n voordeelbundel is natuurlijk ideaal wanneer je meerdere boxershorts nodig hebt. Zo kun je in één keer je collectie aanvullen, en ook nog eens tegen een voordelige prijs. Maar ook wanneer je graag iedere dag afwisselt en niet graag dagelijks dezelfde saaie kleur draagt, is een voordeelbundel geweldig.