5 geweldige elektronica Black Friday deals

Tijdens Black Friday scoor je jouw nieuwe PS4, XboX, iPhone, Samsung, laptop, TV of andere elektronica product met flinke korting. Maar misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we voor jouw 10 geweldige elektronica deals op een rij gezet:

1. PS4 met bundel FIFA 18 / Call of Duty + controller of de PS VR

Verschillende winkels als bol.com, Bartsmit.com en Intertoys.nl komen tijdens Black Friday met een zeer scherpe PS4 actie met een bundel van FIFA 18 of Call of Duty + een gratis controller. Check de deals hieronder

2. XboX One S bundel

Heb je liever een XboX One S? Dat kan ook! Bekijk hier alle deals van Bart Smit of van Intertoys

Hieronder zie je de beste deals en bundels van XboX One S:

3. iPhone 7

Altijd al een iPhone 7 willen hebben? Grijp dan nu je kans, want tijdens  Black Friday krijg je flinke korting op deze telefoon van Apple. Niet de nieuwste telefoon meer, want de iPhone X is immers uit, maar wereldwijd is de iPhone 7 nog steeds een van de best verkochte telefoons. Tijdens Black Friday kan je profiteren van flinke korting. Check de deal:

4. Lenovo laptop met €100 korting!

Een scherpe aanbiedingen die we tegenkwamen bij Coolblue was de korting op de LENOVO YOGA 520-14IKB. De Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800LAMH is een laptop en tablet in één waarop je verslagen typt en surft op het web. Met het omklapbare beeldscherm zet je deze 2-in-1 in verschillende standen. Nu met €100 korting! Check deal:

5. Korting op Macbooks

Ben je op zoek naar een nieuwe Macbook? Zoek dan niet langer verder want bij YourMacstore krijg je flinke korting op Macbooks.

Let op: deze deals gaan vrijdag (24 november) pas in!

5 geweldige elektronica Black Friday deals
2.3 (46.67%) 3 stemmens