Black Friday witgoed

Nieuwe vaatwasser koelkast, diepvriezer, wasmachine of droogtrommel voor een flinke korting scoren? Check dan de Black Friday deals witgoed! O.a. BBC, AO, Expert en Wehkamp hebben flinke sale op hun witgoed tijdens Black Friday. Daardoor kun je voor scherpe prijzen jouw nieuwe witgoed kopen. Ideaal natuurlijk als je bijvoorbeeld net een nieuwe wasmachine nodig hebt.

Check de beste Black Friday witgoed deals

Witgoed
Witgoed
Coolblue korting op allerlei soorten witgoed
Coolblue korting op allerlei soorten witgoed Show Less
Koelkasten voor een prikkie
Koelkasten voor een prikkie
Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal
Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal Show Less
Conrad
Conrad
Flinke sale bij Conrad tijdens Black Friday
Flinke sale bij Conrad tijdens Black Friday Show Less

Wat is Black Friday precies?

Black Friday is over komen waaien uit Amerika. Letterlijk vertaald betekent het ‘zwarte vrijdag’. In Amerika is dit de dag na Thanksgiving. Werkgevers geven werknemers dan vaak vrij omdat ze dan kerstinkopen kunnen doen. Winkeliers spelen hier al jarenlang handig op in en komen op deze dag met ontzettend hoge kortingen en deals. De naam Black Friday is verzonnen omdat het op deze vrijdag ontzettend druk is in de winkelstraten. Het ziet er letterlijk zwart van de mensen. Maar ook online heeft de trend zich doorgezet. Mede daardoor is Black Friday ook zijn intrede gedaan in Nederland. Het grote voordeel is dat je op deze vrijdag en vaak in het weekend erna mooie sale kunt krijgen op allerlei producten en dus ook op witgoed! Als je dus witgoed wilt scoren met flinke korting, doe je er goed aan om te wachten tot Black Friday.

Wat is witgoed?

Witgoed is een breed begrip. Het is de allesomvattende term voor elektrische huishoudelijke apparatuur als wasmachines, droogtrommels, diepvriezers, koelkasten en meer. De benaming ‘witgoed’ komt door de witte kleur van de machines. Het zijn elektronica apparaten. Maar tegenwoordig brengen fabrikanten ook andere kleuren witgoed apparaten op de markt.

Scoor jouw Black Friday witgoed SALE!

Tijdens Black Friday kun je dus flinke sale krijgen op witgoed. Check daarom hier de deals van de bekende leveranciers en profiteer van flinke korting!