Black Friday wonen / interieur

Ook de woon/interieur branche kan tijdens Black Friday natuurlijk niet achterblijven. Hier vind je de beste deals met betrekking tot wonen en interieur. Denk o.a. aan winkels als Blokker, BeterBed en bouwmarkt Gamma. Daarnaast zijn er nog tal van diverse andere woon,- en interieurwinkels die meedoen met Black Friday.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw bed, een nieuw matras, een nieuw tuinset, een keukentafel, een set stoelen of een buitenlamp, tijdens Black Friday kun je op al deze producten een flinke sale krijgen. Je kunt profiteren van kortingen die oplopen tot wel 80%! Zorg dat je bij de les bent en sla snel jouw slag. Klik op een logo om de deals van de winkel te bekijken.

Prijzenfestival

Prijzenfestival

15% korting op álles met kortingscode: black2017
Bijzondere meubels met leuke kortingen!

Bijzondere meubels met leuke kortingen!

Online warenhuis met fashion, cosmetica, boeken & meubels
20% korting bij vtwonen

20% korting bij vtwonen

Alles wat je nodig hebt voor in huis

Informatie over Black Friday

bedden aanbiedingen

Black Friday is niet zomaar een vrijdag, anders had het natuurlijk ook niet deze naam gekregen. Het is echt een doldwaze vrijdag met ontzettend veel korting op allerlei producten in heel veel winkels. Maar waar komt deze Black Friday vandaag en waarom doen woonwinkels hier aan mee?

 

Black Friday kent zijn oorsprong in Amerika. Op de vrijdag na Thanksgiving doen mensen namelijk massaal inkopen voor Kerst. In Amerika zien de winkels dan letterlijk zwart van mensen, vandaar de naam. Dit concept is aangeslagen bij winkeliers en ze strooien letterlijk met kortingen op allerlei producten. De ene korting is nog gekker dan de andere. Inmiddels is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland. Het is nog niet zo bekend als in Amerika, maar steeds meer Nederlandse winkels doen mee aan Black Friday en inmiddels ook Cyber Monday.

Wonen / interieur / tuin Black Friday deals

Wanneer je dus iets nodig hebt op het gebied van wonen, interieur, voor in je tuin of iets anders, dan doe je er goed aan om te wachten tot Black Friday. Grote kans namelijk dat jouw gewenste product dan met flinke korting wordt aangeboden. De grote winkels geven korting op veel producten uit het assortiment.

Zorg dat je bij de les bent als het Black Friday is, want het kan nog wel eens druk worden. Op deze pagina verzamelen we alle winkels in de wonen, – en interieurbranche die meedoen met Black Friday. Daarnaast verzamelen we hier alle deals en producten waar een sale op gegeven wordt. Bezoek dus zeker deze pagina om op de hoogte te zijn van de beste kortingen!

Black Friday wonen / interieur
4.1 (81.82%) 11 stemmens