-17.00
> > SKU: N/A

Goedkoper als dit vindt je FIFA 18 niet!

Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

OP = OP

42.99

Description

FIFA 18 Black Friday deals checken? Je zit hier meer dan goed! De beste FIFA 18 deals tijdens Black Friday verzamelen we hier. Op deze manier kun jij goedkoop de nieuwste deal van het populaire voetbalspel scoren!

Over FIFA 18

Eind september kwam de nieuwste editie van FIFA uit. Namelijk: FIFA 2018. Het spel is wereldwijd de meest gespeelde voetbalgame en eigenlijk is PES de enige echte grote concurrent. De nieuwste editie van het spel kent een vervolg op The Journey met Alex Hunter dat in 2017 in het spel werd geïntroduceerd. Daarnaast heeft onder meer de carriere modus een facelift gehad en zijn er diverse nieuwe stadions aan het spel toegevoegd. Uiteraard kan er ook weer ‘gewoon’ FUT of online in divisies gespeeld worden.

FIFA 18 is een zeer realistisch voetbalspel en wereldwijd wordt het ontzettend veel gespeeld. Wie is er niet opgegroeid met deze fantastische game? Het spel begon in de jaren 90, toen nog als 2D. Het spel is tegenwoordig bijna levensecht door de diverse geweldige elementen.

FIFA 18 Black Friday

Tijdens Black Friday zal FIFA 18 bij diverse winkels afgeprijsd zijn. Dat betekent dat je dus kunt profiteren van een flinke FIFA 18 Black Friday deal. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Op de dag na Thanksgiving hebben mensen vaak vrij en op deze dag doen ze vervolgens inkopen voor de kerst. Doordat het erg druk is in de winkelstraten en het zwart ziet van de mensen, wordt er dus gesproken van Black Friday. In Nederland kennen we inmiddels ook Black Friday en bekende winkels als Media Markt, Bol.com en Zalando zijn al aangehaakt bij de hype. Daar zullen dit jaar nog meer winkels bij gaan komen. Scoor dus tijdens Black Friday jouw nieuwe FIFA 18 game!

FIFA 18 Cyber Monday

Ook tijdens Cyber Monday zal je ongetwijfeld kunnen profteren van een leuke deal. Wij verzamelen hier ook de beste FIFA 18 Cyber Monday deal voor je zodat je voor een flinke korting het nieuwste spel kunt kopen!