-17.00

⚽ FIFA 19 ⚽

Goedkoper als dit vindt je FIFA 19 niet! Sla hier jouw slag en krijg de game morgen in huis.

Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

OP = OP

59.99 42.99

Beschrijving

FIFA 19 Black Friday deals checken? Je zit hier meer dan goed! De beste FIFA 19 deals tijdens Black Friday verzamelen we hier. Op deze manier kun jij goedkoop de nieuwste deal van het populaire voetbalspel scoren!

Over FIFA 19

De game is al enige tijd uit, maar jij wilt natuurlijk ook deze game in huis hebben. PES is de grootte concurrent, maar FIFA is nog altijd de grootste. Alex Hunter zit ook weer in de game en er zijn weer diverse verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast heeft onder meer de carriere modus een facelift gehad en zijn er diverse nieuwe stadions aan het spel toegevoegd. Uiteraard kan er ook weer ‘gewoon’ FUT of online in divisies gespeeld worden.

FIFA 19 is een zeer realistisch voetbalspel en wereldwijd wordt het ontzettend veel gespeeld. Wie is er niet opgegroeid met deze fantastische game? Het spel begon in de jaren 90, toen nog als 2D. Het spel is tegenwoordig bijna levensecht door de diverse geweldige elementen.

FIFA 19 Black Friday deals

Tijdens Black Friday zal FIFA 19 bij diverse winkels afgeprijsd zijn. Dat betekent dat je dus kunt profiteren van een flinke FIFA 19 Black Friday deal. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Op de dag na Thanksgiving hebben mensen vaak vrij en op deze dag doen ze vervolgens inkopen voor de kerst. Doordat het erg druk is in de winkelstraten en het zwart ziet van de mensen, wordt er dus gesproken van Black Friday. In Nederland kennen we inmiddels ook Black Friday en bekende winkels als Media Markt, Bol.com en Zalando zijn al aangehaakt bij de hype. Daar zullen dit jaar nog meer winkels bij gaan komen. Scoor dus tijdens Black Friday jouw nieuwe FIFA 19 game!

FIFA 19 Cyber Monday

Ook tijdens Cyber Monday zal je ongetwijfeld kunnen profiteren van een leuke deal. Wij verzamelen hier ook de beste FIFA 19 Cyber Monday deal voor je zodat je voor een flinke korting het nieuwste spel kunt kopen!

Wacht dus heel even tot deze dagen en sla jouw slag!

⚽ FIFA 19 ⚽
4.5 (90.34%) 29 stemmens
Nog -2 Dagen 7 Uren 20 Мinuten 11 seconden tot Black Friday 2019
Herinner mij