-160.00

📱iPhone X 📱

SKU: N/A

Het nieuweste pareltje van Apple: de iPhone X. Goedkoper tijdens Black Friday 2018 ga je hem niet vinden. Check de iPhone X Black Friday aanbieding en sla vandaag nog jouw slag.

1,159.00 999.00

Beschrijving

iPhone X: nieuwe parel van Apple

Het nieuwste pareltje van Apple is de iPhone X. Deze telefoon heeft menig mens versteld doen staan. Inmiddels is de iPhone X alweer een tijdje op de markt, maar hij is nog steeds onwijs populair en veel mensen willen hem hebben. Tijdens Black Friday kun je de iPhone X met flinke korting kopen. Mocht je dus een scherpe aanbieding willen scoren voor het nieuwste toestel van Apple, dan doe je er goed aan om te wachten tot deze koopgekke vrijdag.

iPhone X Black Friday 2018

Je bent hier natuurlijk gekomen om te checken wat nu die enorme aanbieding van iPhone X Black Friday 2018 is. Want tijdens Black Friday kun je jouw nieuwe telefoon met enorme korting kopen. Bij veel winkels kun je terecht voor een scherpe deal, zoals Bol.com, Coolblue, Media Markt en ga zo maar door. Maar wij hebben de scherpste deal voor je geselecteerd.

Aanbiedingen, Sale, Deals

Aanbiedingen, Sale, Deals… Tijdens Black Friday zal alles je om de oren vliegen. Houd je oren en ogen goed open om een leuke aanbieding voor je nieuwe iPhone X te scoren. Wij van Blackfridaydealsxl.nl helpen je daar graag bij. Eind november is het weer zover en dan zal de koopgekke vrijdag weer aanbreken. De mogelijkheid om jouw nieuwe iPhone X binnen te slepen.

 

📱iPhone X 📱
5 (100%) 31 stemmens
Nog -2 Dagen 7 Uren 22 Мinuten 41 seconden tot Black Friday 2019
Herinner mij