Games Black Friday

Ben je op zoek naar de beste Black Friday games deals? Dan zit je hier goed! Bekijk hier allerlei scherpe Black Friday deals en schaf jouw favoriete game aan met flinke korting!

Onderstaand een overzicht van de meest populaire games van dit moment

  • FIFA 2018
  • Call of Duty WWII
  • F1 2017
  • Destiny
  • GTA 5
  • Assasin’s Creed
  • Uncharted
  • De Sims 4
  • Rocket League

Black Friday game winkels

Uiteraard zijn er ook diverse winkels die op Black Friday games tegen flinke kortingen aanbieden. Hieronder zie je een overzicht van bekende gameshops. Klik op het logo om meer over de deals te weten te komen:

Games Bol.com

Games Bol.com

Ook games, zoals FIFA 18 gaat met grove kortingen over de toonbank
Extreme kortingen op games

Extreme kortingen op games

Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal
Coolblue - Games

Coolblue - Games

Scoor je nieuwe game voor een schappelijke prijs!

Over Black Friday

Black Friday, grote kans dat het je wel wat zegt. Ook de gamewereld kan er niet meer onderuit. Op deze dag zullen ook scherpe Black Friday game deals je om de oren vliegen. Maar wat is Black Friday nu precies? Het is over komen waaien uit Amerika. In Amerika is dit de dag na Thanksgiving. Werkgevers geven werknemers dan vaak vrij omdat ze dan kerstinkopen kunnen doen. Winkeliers spelen hier al jarenlang handig op in en komen op deze dag met ontzettend hoge kortingen en deals.

Maar waar komt de naam dan vandaag? Black Friday betekent letterlijk ‘zwarte vrijdag’. Dat komt omdat op deze dag de winkelstraten bommetje vol zijn met mensen. De straten zien dan letterlijk zwart van de mensen. Voila: vandaar de naam. Ook in Nederland is Black Friday goed aangeslagen. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe game en je wilt een sale socren, dan doe je er goed aan om te wachten tot Black Friday. Vorig jaar zagen we namelijk dat diverse winkels flink stunten met de prijzen voor games.

Black Friday: De nieuwste games voor flinke kortingen

Als er een nieuwe game op de markt is, is er vaak één nadeel. De prijzen liggen zo hoog. Met Black Friday zullen de games een stuk scherper geprijst zijn. Daardoor kun je een mooie deal maken voor bijvoorbeeld FIFA 18, Call of Duty of misschien wel De SIMS. Houd daarom goed deze pagina in de gaten en ontdek de scherpste en beste Black Friday games deals.

Games Black Friday
4.1 (82.22%) 9 stemmens