Het mooiste cadeau om te geven

Sieraden zijn toch wel de mooiste cadeaus die je iemand kunt geven. Of ze nou van goud of zilver zijn gemaakt, het gaat om de gedachte die erachter ligt. Je kunt met zo’n gift laten zien dat je iemand kent en om hem of haar geeft. Want iedereen vindt weer iets anders mooi. Welke hanger past bijvoorbeeld bij welke gelegenheid? Er zijn veel meisjes die samen met hun beste vriendin een armband of ketting hebben, beide met een half hartje eraan. Dit hartje symboliseert hun eeuwige vriendschap.


Jeugdherinneringen 

Misschien begon je vroeger wel met sieraden van plastic, was je helemaal gek op je snoepketting of draaide je net zo lang tot er een ring uit de kauwgomballenautomaat kwam rollen. Deze zorgde er vaak voor dat je vinger groen werd, en dat was nou net niet de bedoeling.

Doe jezelf dat mooie sieraad cadeau

Wanneer je wat ouder wordt begint het echte werk. Soms koop je voor jezelf een sieraad wat je heel graag wilt hebben en soms krijg je er een bijvoorbeeld voor je verjaardag of als je geslaagd bent. Sommige mensen dragen een bedelarmband, dan is het niet zo moeilijk om een cadeautje te kiezen.

Oorbellen verschillen per drager

Oorbellen zijn ook heel persoonlijk. De een draagt knopjes, de ander liever iets uitbundigs. Het verschilt ook een beetje per gelegenheid, bepaalde hangers zijn soms not done. In die kringen geldt less is more en daar dien je je dan ook aan te houden. Het juiste paar kan je outfit complementeren en afmaken. Ook is het erg leuk als qua kleur matched met wat je aan hebt. Het is belangrijk dat je aan het einde van de avond je sieraden goed opbergt, zodat je ze gemakkelijk terug kan vinden.

En op je dag zeg je ja

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het sieraad der sieraden: een verlovingsring en uiteindelijk, hopelijk een trouwring. Tegenwoordig staat iedereen vrij om hun geliefde ten huwelijk te vragen waar er vroeger een beetje lacherig werd gedaan als een vrouw de vraag stelde. Met sieraden laat je zien dat je van iemand houdt en de ontvanger heeft nog jarenlang plezier van de herinneringen.