iPhone X Black Friday

iPhone X Black Friday deals checken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier verzamelen we de beste aanbiedingen voor de iPhone X. Laat je verrassen en profiteer nu nog van een mooie korting op de nieuwe iPhone X.

Over de iPhone X

 

De iPhone X is de nieuwste iPhone die Apple op de markt heeft gebracht. Het model is begin september 2017 uitgekomen en kan met recht weer eeniphone x aanbieding pareltje genoemd worden. In november zullen de eerste modellen beschikbaar zijn in Nederland & België. Ten opzichte van de iPhone 8 zijn er weer diverse verbeteringen en veranderingen doorgevoerd aan het toestel. Zo is het scherm nu 5,8-inch groot en betreft het een OLED-scherm dat een randloos design heeft.Een grote verandering bij de iPhone X is de thuisknop. Deze is verdwenen. Huh? Ja, echt! De vertrouwde homeknop is weg. De bediening vindt nu plaats door veegbewegingen. Een leuke toevoeging aan het toestel is de Face ID gezichtsherkenning. Dit is ook direct de belangrijkste vernieuwing. De fingerprint ID is er dus niet meer, logisch natuurlijk als de thuisknop is verdwenen.

Je kunt de iPhone X ook draadloos opladen met een los verkrijgbare lader. De naam van het toestel is te danken aan het 10-jarig jubileum van de iPhone. De prijs van het toestel zal rond de 1200 euro liggen. Maar je kunt hem natuurlijk ook met korting kopen. Wacht daarvoor tot Black Friday. Op deze vrijdag zullen veel winkels de nieuwe iPhone X met korting aanbieden. Wacht en profiteer van de iPhone X Black Friday deals!

Korting op alle iPhones!

Korting op alle iPhones!

Minimaal 10 EURO korting op je iPhone!

 

Over Black Friday

Tijdens Black Friday zullen niet alleen iPhone X liefhebbers op jacht gaan. Black Friday is namelijk dé dag om je aankopen te doen. Op deze dag stunten winkeliers namelijk met flinke kortingen. Maar hoe komt dat eigenlijk? We geven je graag een stukje uitleg.

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Op de dag na Thanksgiving hebben mensen vaak vrij en op deze dag doen ze vervolgens inkopen voor de kerst. Doordat het erg druk is in de winkelstraten en het zwart ziet van de mensen, wordt er dus gesproken van Black Friday. In Nederland kennen we inmiddels ook Black Friday en bekende winkels als Media Markt, Bol.com en Zalando zijn al aangehaakt bij de hype. Daar zullen dit jaar nog meer winkels bij gaan komen.

Black Friday iPhone X deal scoren

Wil jij goedkoop jouw nieuwe iPhone X in huis halen? Heb dan nog even geduld tot Black Friday en profiteer van flinke kortingen die verschillende winkels zullen aanbieden. Op deze website kun je terecht om de beste iPhone X Black Friday deals te checken!

Korting op alle iPhones!

Korting op alle iPhones!

Minimaal 10 EURO korting op je iPhone!

 

iPhone X Black Friday
3.5 (70%) 8 stemmens