PS4 Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun jij profiteren van scherpe deals voor de PS4! Check hieronder de beste deals van bekende aanbieders en sla snel jouw slag. De PlayStation 4 is tijdens Black Friday met flinke korting verkrijgbaar, deze kans mag je echt niet laten lopen.

PS4 (slim) consoles, controllers en meer

Tijdens Black Friday zal je niet alleen de PS4 zelf goedkoop kunnen scoren, maar je zult ook korting krijgen op allerlei toebehoren zoals bijvoorbeeld
controllers in verschillende kleuren. De PS4 slim zal ook scherp aangeboden worden op deze dag. Ben je dus van plan om een PS4 te kopen? Wees dan slim en wacht tot Black Friday!

Over Black Friday

Black Friday begint steeds meer een begrip te worden. Het is overgekomen uit Amerika. Black Friday is eind november en op deze dag doen mensen massaal hun inkopen voor de kerst. Winkeliers bieden op deze vrijdag hun producten tegen flinke korting aan. Je kunt dus ook de PS4 op Black Friday voor een flinke sale scoren.

Waar vroeger de vrijdag alleen bekend was in Amerika, is het dus nu ook over de landsgrenzen heen gekomen. Ook in Nederland kennen we inmiddels Black Friday. Grote winkels als MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp en Coolblue doen mee met deze koopgekke dag en bieden hun PlayStation 4’s voor flinke kortingen aan!

Consoles
Consoles
Playstation 4 of Xbox One X? Zie de aanbiedingen
Playstation 4 of Xbox One X? Zie de aanbiedingen Show Less

Over de PS4

De PS4 is een immens populaire gameconsole. Bekende games als FIFA, Call of Duty en F1 worden hierop gespeeld. Overigens kun je op deze games tijdens Black Friday vaak ook een deal scoren. De PS4 is er in meerdere varianten (o.a. Slim, Pro en zelfs al VR). De consoles hebben een opslagruimte van 500GB of zelfs 1 TB. Daarnaast is de PS4 in meerdere kleuren verkrijgbaar. Om te kunnen spelen heb je een controller nodig.

Echter, de PS4 is meer dan een gameconsole alleen. Je kunt er ook apps en foto’s op opslaan. En je kunt zelfs videodiensten als Netflix op je PS4 draaien. De Playstation 4 is dan ook een ideaal apparaat dat zeker niet in je kamer mag ontbreken. Op Black Friday kun je profiteren van flinke sale op de PS4, dus wacht tot deze dag en schaf deze console aan!