Scoor de beste deal met een refurbished iPhone

Een nieuwe apple iPhone kopen, hoeft niet altijd heel erg veel geld te kosten. In tegendeel zelfs. Je kunt namelijk voor een veel lager bedrag een prima Apple iPhone kopen. In de vorm van een refurbished apple . Dat is een telefoon die namelijk voor veel minder geld te koop is. Laten we kijken naar de telefoon en wat dit precies is.


Wat is een refurbished … 

Een refurbished telefoon is een telefoon die al eerder gebruikt is. Hij is anders dan een tweedehands telefoon en dat komt omdat de telefoon van binnen wel helemaal vernieuwd is. Waarbij een normale tweedehands telefoon vaak zorgt voor een onzekere situatie, is dat bij een refurbished toestel niet het geval. Wellicht is het mogelijk dat er verschillende gebruikssporen aan de telefoon zitten en in dat opzicht is het dus wel te zien dat de telefoon al eens eerder is gebruikt, maar dat betekent niet dat de telefoon niet goed werkt. De telefoon is van binnen geheel vernieuwd waardoor hij dus veel beter werkt dan andere tweedehands telefoons, maar wat zijn nou precies de voordelen aan zo’n refurbished iPhone ?

De voordelen van een refurbished iPhone

Het grootste voordeel is natuurlijk het feit dat de telefoon veel goedkoper is dan een geheel nieuw toestel. En dat terwijl je van binnen gewoon een heel nieuw toestel hebt. De kleine krasjes en gebruikssporen aan de buitenkant kun je dan natuurlijk wel voor lief nemen. Ook ben je maandelijks veel minder geld kwijt. Normaliter betaal je namelijk zowel voor een telefoon abonnement als voor een telefoon per maand. Wanneer je de telefoon al gekocht hebt, hoef je hier dus niet ook nog voor te betalen. Je betaalt dan maandelijks dus veel minder geld dan wanneer je een nieuw toestel neemt in combinatie met een abonnement. Als laatste voordeel krijg je vaak gewoon een garantie. Waarbij een normaal tweedehands toestel deze vaak niet heeft, krijg je die bij een refurbished toestel wel. Mocht er iets kapot gaan aan de telefoon of al kapot zijn, hoef je je ook geen zorgen te maken over reparatie of vervanging.

Bron: Rephone