Tips om de beste black friday deals te scoren

Ben jij altijd op zoek naar de beste black friday deals? Dit is hoe jij de beste deals op internet kunt scoren. Waardoor je van veel voordelen kunt profiteren. Ben jij er klaar voor?

Maar voor ik je de beste tips geef wil ik hierover nog iets kwijt. Sommige voordelen lijken een goede koop. Echter koop je vaak een goedkopere versie of een versie uit een vorige collectie. Je ziet dit vaak bij elektronica. Met veel dank aan black friday kunnen bedrijven de voorraad die vervangen moet worden dus sneller afschrijven en toch nog wat verdienen aan deze producten. 

Wees dus op je hoede bij het gebruikmaken van black friday aanbiedingen. Ga niet over één nacht ijs. De kans is namelijk groot dat jij er doorheen zakt. Dat kan je dus heel veel geld kosten.

Zorg dat je er als eerste bij bent

Je kunt vaak al eerder van de black friday aanbiedingen profiteren. Veel bedrijven doen dit om een tweetal redenen. De eerste is het maken van omzet, hoe langer de acties lopen hoe meer omzet er behaald kan worden. De andere reden heeft alles te maken met het ontlasten van postbedrijven. Zodat er niet ineens een te grote piek is met bestellingen die bezorgd moeten worden. 

Blijf ondanks de aanbiedingen vergelijken

Lang niet alle aanbiedingen zijn de beste deals. Het is daarom altijd goed om deze nog eens te vergelijken op het internet. In de meeste gevallen zijn er ook andere aanbiedingen die nog voordeliger zijn dan de black friday voordelen. Er zijn verschillende handige websites waar je producten kunt vergelijken voor de beste koop. Denk bijvoorbeeld aan BesteKoopwijzer.nl, Kieskeurig.nl of de Consumentenbond.nl

Maak ondanks het voordeel geen overhaaste beslissing

Op internet gebruiken bedrijven allerlei handige marketingtrucs. Het vermelden van het aantal beschikbare producten, tijdslimieten tot nog eens 5% extra korting als je binnen een aantal minuten beslist het product te kopen. Laat je echter niet door deze trucs verleiden omdat het vrijwel altijd een marketing tool is die hiervoor ingezet is.

Trap niet in de vele marketingtrucs

Maar er zijn meer marketingtrucs die gebruikt worden. Bijvoorbeeld een extra korting als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief of een eerste keer gaat bestellen. Op deze manier kunnen ze de aanbieding nogmaals via e-mail sturen. Een slinkse manier van online marketing waar de meeste consumenten toch heel gevoelig voor blijken. En dat weten bedrijven.