Vakantie & Reizen – Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar de beste Black Friday vakantie & reizen deals? Of goedkoop jouw vliegtickets scoren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier worden de beste Black Friday deals voor vakanties, reizen en vliegtickets verzameld. Daardoor kun je dus goedkoop jouw slag slaan!

VX.nl
VX.nl
Pak goedkope lastminute deals!
Pak goedkope lastminute deals! Show Less
Vliegwinkel
Vliegwinkel
Waar vlieg jij heen?
Waar vlieg jij heen? Show Less
SALES!
SALES!
Goedkope koffers, tassen en reisaccesoires!
Goedkope koffers, tassen en reisaccesoires! Show Less
De Jong Intra
De Jong Intra
Mooie vakanties & reizen
Mooie vakanties & reizen Show Less
BudgetAir deals
BudgetAir deals
Check de mooiste reizen!
Check de mooiste reizen! Show Less

Heb je zin om er even tussenuit te gaan? Of heb je vliegtickets nodig omdat er binnenkort een zakenreis op het programma staat? Dan doe je er goed aan om even te wachten tot Black Friday. De vakantie,- en reisbranche is een branche bij uitstek waar je tijdens Black Friday een goede deal kunt scoren. Wanneer je dus op zoek bent naar een goedkope vakantie, voordelige reis of flinke korting op vliegtickets, is het aan te raden om te wachten tot Black Friday. De sale is dan namelijk ongekend.

In Nederland doen bekende touroperators als Corendon, Tui, Neckermann, D-reizen mee, maar ook vliegtuigmaatschappijen als Transavia en KLM bieden korting aan op hun reizen. Uiteraard kun je ook flinke korting scoren tijdens Black Friday op vliegtickets van o.a. Cheaptickets, WeFlyCheap, Vliegwinkel, Skyscanner en ga zo maar door.

Wat is Black Friday precies?

Ook in Nederland kennen we Black Friday inmiddels. Dat is ook niet zo gek, want veel wat uit Amerika komt, bereikt ook een keer ons land. Black Friday is de dag na Thanksgiving in Amerika. Tijdens deze vrijdag doen mensen massaal hun kerstinkopen. Winkeliers speelden hier handig op in en bieden hun producten tegen flinke kortingen aan. Ook de webshops en online vakantie,- en reisaanbieders zitten niet stil. Veel mensen boeken tijdens Black Friday ook

Black Friday: profiteer van vakantie, reis en vliegtickets aanbiedingen

Zoals gezegd doe je er dus goed om te wachten tot Black Friday als je een vakantie of reis wilt boeken of als je vliegtickets nodig hebt. De kortingen kunnen bij verschillende aanbieders oplopen tot wel 50% en daarom is het zeker de moeite waard om te wachten tot deze koopgekke vrijdag. Vaak zijn de deals niet alleen op vrijdag geldig, maar ook nog in het weekend of zelfs in de week erna.