Waar je het meeste korting op krijgt tijdens de sale

Wanneer een auto gekocht wordt is het goed om te kijken waar de oude auto het meeste oplevert. Als men een hoge inruilprijs wil bieden is dit erg interessant. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de auto die gekocht wordt. De combinatie zal vaak zorgen voor de beste deal. Daarnaast is het slim om ook te kijken op speciale dagen. Met Pasen en Pinksteren zijn er vaak bijzondere acties bij de autodealers. Ook op black friday zien we steeds meer dealers hun auto’s in de uitverkoop doen. Het is vaak afhankelijk van verschillende factoren om een goede deal te maken. 

Een goedkope auto? 

Het is belangrijk om tijdens het kopen van een auto ook wat verder te kijken. Zo is een Rolls Royce wat duurder in onderhoud dan een Volkswagen. Vraag eerst meer informatie over het onderhoud van een BMW of meer informatie het over onderhoud van een Audi. Bekijk daarnaast ook het verbruik van de auto en hoeveel wegenbelasting je moet betalen. Door de combinatie van deze punten op te zoeken is het ook mogelijk om meer korting te krijgen. Wanneer een auto immers duur is in de wegenbelasting is deze al voor minder mensen aantrekkelijk. Hetzelfde geldt voor een auto met een (te) hoog verbruik. 

Accessoires

Wanneer er een nieuwe auto gekocht wordt is het goed om altijd over de accessoires te onderhandelen. Zorg dat ze er een goede set bij cadeau geven. Er zijn soms landelijke acties. Ook is het mogelijk om het bij de dealer te vragen. Er zijn steeds meer mogelijkheden om de auto ergens te kopen. Het prettigste is natuurlijk om een auto in te kopen bij een dealer. Hier zal het onderhoud en de garantie immers ook verzorgd worden. Vergeet echter nooit om korting te vragen of een upgrade van de auto.