Waarom heb jij een trampoline in de achtertuin nodig?

Overweeg je om een trampoline te kopen? Dan is het belangrijk om e kijken hoe groot je tuin is. De trampolines moeten de ruimte hebben. Naast de trampoline zelf is er ook ruimte nodig om te kunnen vallen. Pas het formaat van de trampoline daarom af op de grootte van de tuin. Er is een ruim groot assortiment aan trampolines    beschikbaar. Kies de juiste! 

Vrije ruimte

Kies voor voldoende vrije ruimte rondom de trampoline. Het is de valzone. Het is goed om een marge aan te houden van 1,5 meter. De valzone kun je van gras, zand of rubberen tegels maken. Het is belangrijk om obstakels weg te halen en ook harde objecten weg te halen. Het kan speelgoed zijn, maar ook tuinmeubilair of plantenbak. 

Waarom een trampoline? 

Nu we onze praktische tips gedeeld hebben is het natuurlijk goed om te weten waarom je juist een trampoline zou moeten nemen. In de eerste plaats is het een ideale vorm van ontspanning. Het is heerlijk om erop te springen. Wanneer het weer aangenaam is kun je er ook heerlijk op rusten en wat bewegen. Het is heel ontspannend. Daarnaast is het gewoon gezond om op een trampoline te springen. Door op een trampoline te springen kun je genieten en de juiste dosis beweging krijgen. 

Voor de kinderen

Voor de kids is het natuurlijk een ideale vorm van entertainment. Het is mogelijk om de kinderen de hele middag niet weer te zien als ze opeens op de trampoline zitten. Het is heerlijk om de kinderen zichzelf te laten vermaken. Zeker als er ook vriendjes of vriendinnetjes zijn zul je geen kind meer aan ze hebben. Ze zullen zich volop vermaken en genieten van de trampoline. Het is een geschenk uit de hemel.