Coolblue Black Friday

Coolblue Black Friday deals vind je hier! Sinds dit jaar doet ook Coolblue mee aan Black Friday. Hierdoor kun je extreme kortingen krijgen op heel veel producten uit diverse categorieën. Check de deals en laat je verrassen.

Topaanbiedingen Black Friday 2017

Black Friday sale bij Coolblue

Ook in Nederland wint Black Friday steeds meer aan populariteit. Dat is ook niet zo gek, want Nederland is een typisch land dat jaagt op korting. En dan zit op je Black Friday natuurlijk helemaal goed. Ook bij Coolblue. Deze ‘zwarte vrijdag’ komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is de dag na thanksgiving en mensen doen massaal hun kerstaankopen op deze vrijdag. Gevolg: winkeliers komen met enorme kortingen om mensen in hun winkel te krijgen. Deze trend heeft zich online doorgezet en is mede daardoor over komen waaien naar Nederland. Coolblue kan natuurlijk niet achterblijven, want grote jongens als MediaMarkt en Bol.com doen al jaren mee. Daarom heeft Coolblue ook diverse Black Friday deals.

Witgoed
Witgoed
Coolblue korting op allerlei soorten witgoed
Coolblue korting op allerlei soorten witgoed Show Less
Coolblue - Games
Coolblue - Games
Scoor je nieuwe game voor een schappelijke prijs!
Scoor je nieuwe game voor een schappelijke prijs! Show Less
Coolblue - Elektronica
Coolblue - Elektronica
Alle electronica met grote korting
Alle electronica met grote korting Show Less
Coolblue
Coolblue
Ze strooien weer met grote kortingen
Ze strooien weer met grote kortingen Show Less

Over Coolblue

Wie kent Coolblue niet? Grote kans dat je er wel eens een aankoop hebt gedaan. Bijvoorbeeld een nieuwe laptop of een nieuwe vaatwasser. Coolblue is ooit begonnen als studentenbedrijf. Inmiddels heeft het meer dan 300 niche shops online en 8 fysieke winkels in Nederland en België. Coolblue kenmerkt zich door echt aandacht te geven aan de klant. Dit zie je onder meer terug in de reclames op TV, maar ook in de persoonlijke verpakkingen van de producten die je besteld.

Coolblue Black Friday tips

Als het Black Friday is, is de kans groot dat het enorm druk gaat worden bij Coolblue. Je kunt hier namelijk profiteren van mooie sales. Hier verzamelen we de beste Coolblue Black Friday deals op 1 plek, maar we hebben ook nog een aantal tips voor je:

  • Maak een lijstje
    Je zult op Black Friday tal van deals voorbij zien komen. Zorg dat je van te voren weet wat je wilt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een lijstje te maken met producten waar je specifiek op zoek gaat. Grote kans dat er bij Coolblue een mooie Black Friday sale voor je tussen zit.
  • Wees op tijd
    Het klinkt misschien een beetje gek, maar je moet echt op tijd zijn. Steeds meer mensen in Nederland werken namelijk naar Black Friday toe. Gevolg: Drukte in alle winkels en webshops. Als je er op tijd bij bent, weet je zeker dat je jouw deal kunt scoren.
  • Voorbereiding
    Deze tip gaat hand in hand samen met de andere Black Friday tips. Voorbereiding is alles. Zorg dat je op de hoogte bent van de Black Friday deals van Coolblue en sla je slag!

Coolblue korting!

Wil je ook jouw slag slaan tijdens ‘zwarte vrijdag’? Bezoek dan een van de vele shops van Coolblue. Wist je dat de naam ‘Black Friday’ is bedacht omdat deze dagen de winkelstraten zwart zagen van de mensen? Voorkom dus de drukte en bekijk lekker vanachter je computer de beste Black Friday korting bij Coolblue.