Media Markt Black Friday

Media Markt Black Friday. Je kunt er niet omheen. Ook Media Markt strooit deze dag met flinke SALE. Ontdek de beste Black Friday deals op onze website en laat je verrassen door de extreem lage prijzen!

Black Friday Sale bij de Media Markt

Je kunt wel stellen dat Black Friday bij de Media Markt uitgegroeid is tot een feestdag! Al enkele jaren kun je terecht bij de Media Markt voor de scherspte Black Friday deals. Deze vrijdag, na Thanksgiving, wordt door de eletronica-aanbieden aangegrepen om werkelijk waar met kortingen ge smijten. Wil jij dan ook profiteren van een flinke Media Markt korting op een van je favoriete producten? Houd dan onze pagina in de gaten.

Mediamarkt

Mediamarkt

Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal
Koelkasten voor een prikkie

Koelkasten voor een prikkie

Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal
Extreme kortingen op games

Extreme kortingen op games

Games, consoles, witgoed, ze hebben het allemaal

Media Markt Black Friday

Media Markt heeft Black Friday overgenomen uit Amerika. Het is in dit land een echte traditie. Werknemers krijgen de dag na Thanksgiving vrij en slaan massaal aan het inkopen voor Kerst. De winkeliers spelen hier handig op in en bieden allerlei kortingen aan om de consument te lokken. Gevolg: een dolle koop vrijdag. Het zag werkelijk zwart van de mensen in de winkelstraten en daarom werd de bijnaam ‘Black Friday’ gegeven. Sinds enkele jaren heeft ook Media Markt de Black Friday geintroduceerd. Op veel elektronicaproducten zit een flinke korting. Hierdoor kun je profiteren van hele mooie Media Markt Black Friday deals.

Over de Media Markt

De Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica. De eerste vestiging werd zo’n 20 jaar geleden geopend en inmiddels zijn er 50 vestigingen verspreid door heel het land. Ook heeft Media Markt een prachtige webshop waarop het aanbod terug te vinden.
BTW? Weg ermee! Dat kent iedereen. Het is de grootste actie van Media Markt die bij iedereen bekend is. Maar ook Black Friday Media Markt wint aan populariteit, en dat is niet voor niets!

Media Markt Black Friday handige tips

Black Friday, als het zover is, moet goed voorbereid zijn? Waarom? Omdat het een knotsgekke dag is waarbij de kortingen je om de oren vliegen. Ook bij de Media Markt. Hieronder geven je aan aantal tips voor de Black Friday van de Media Markt.

 • Kies waar je gaat shoppen
  Ga je naar de fysieke winkel toe waar het vaak overvol is qua mensen? Het heet immers niet voor niets ‘Black Friday’. Het is aan te raden om online jouw Media Mark Black Friday deal te scoren.
 • Weet wat je wilt
  Heb je een nieuwe TV nodig? Een scheerapparaat? Of juist een nieuwe laptop? Zorg dat je weet wat je wilt. Je kunt dan doeltreffend jouw Black Friday Media Markt sale soren.
 • Check de deals
  Welke deals zijn er allemaal bij de Media Markt? Check deze pagina om te ontdekken op welke producten allemaal korting zit.
 • Zit op tijd aan de knoppen
  Tijdens Black Friday kan het nog wel eens druk worden op Media Markt. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent: Hands on op het moment dat het nodig is!

Media Markt online deal scoren

Tijdens Black Friday zal het in ieder Media Markt winkel heel druk zijn. Maar als je online shopt bij Media Markt, heb je hier geen last van. Je kunt lekker vanachter je computer jouw sale binnen hengelen, zonder dat je struikelt over de vele voeten van je medemens in een fysieke winkel. Scoor online jouw Media Markt Black Friday deal en profiteer van de kortingen.

Media Markt Black Friday
4.4 (88.57%) 21 stemmens