Xbox One X Black Friday

Ondanks dat de Xbox one X nog maar net uit is, kun je hem al met flinke korting kopen tijdens Black Friday. Bekijk hier de Xbox One X Black Friday deals en koop jouw nieuwe gameconsole tegen de scherpste prijs!

Over de Xbox one X

Project Scorpio. Daarmee kondigde Microsoft het project van hun nieuwste gameconsole aan. Inmiddels is bekend dat Project Scorpio de Xbox one X betrof.

Microsoft moest de strijd wel aangaan met concurrent Sony dat met de nieuwste Playstation inmiddels 4k en hdr-beeld ondersteunde. Daarom is Microsoft met een nieuwe versie van de Xbox gekomen.

De Xbox one X zal vier keer ze krachtig zijn als de Xbox One. Dat komt namelijk omdat het systeem de beschikking heeft over 6 teraflops aan rekenkracht. De nieuwe grafische processor is voorzien van 40 Radeon compute units op 1171 MHz. Dat is op zijn zachtst gezegd ook een flinke verbetering.

De Xbox One X is het nieuwe paradepaardje van Microsoft. De gameconsole richt zich dan ook op het spelen van games in 4k, maar ook gamers met een 1080p scherm komen aan hun trekken. De Xbox One X ondersteunt ook 1440p-monitoren. Er zijn al diverse games beschikbaar voor de XboX one X zoals Call of Duty WWII, FIFA 18, Forza Motorsport, Halo Wars, Minecraft en meer. Veel van deze games kun je tijdens Black Friday in combinatie met de Xbox One X voor een flinke sale kopen.

Consoles

Consoles

Playstation 4 of Xbox One X? Zie de aanbiedingen

Wat is Black Friday?

Tijdens Black Friday kan je de Xbox One X dus voor flinke korting kopen. Maar wat is Black Friday precies? Deze traditie komt oorspronkelijk uit Amerika. Op deze dag kregen werknemers in Amerika vrij om hun inkopen te doen voor kerst. Het is de vrijdag na Thanksgiving. Doordat winkeliers hier handig op inspeelden en hun goederen en producten met flinke korting aanboden, was het ontzettend druk in de winkelstraten. Zo druk zelfs dat het zwart zag van de mensen. Daardoor is de name ‘Black Friday’ ontstaan. Tegenwoordig zien niet alleen de winkelstraten zwart van de mensen, ook in de webshops is het een topdrukt.

Black Friday is inmiddels ook bekend in Nederland. Grote winkels als De Bijenkorf, Zalando, Bol.com en Media Markt biederen hun producten aan tegen flinke kortingen. Daarom heb je de kans om tijdens Black Friday jouw nieuwe XboX One X te kopen. De deals zullen je echt om de oren vliegen. Houd je ogen goed geopend en kom zeker terug op onze website om de beste XboX One X Black Friday deals te bekijken. Profiteer jij van een flinke korting?

Xbox One X Black Friday
4.4 (88%) 15 stemmens