Zwierig, stijvol en comfortable: de trends van deze zomer

Lang en zwierig met bloemprints
De zomer is weer aangebroken. Je kan eindelijk weer je zomerjurkjes uit de kast halen. Felle kleuren, bloemenprints, niets gaat boven het zomerse gevoel. Je wil natuurlijk op de hoogte zijn van de nieuwste zomertrends. Goed nieuws is dat de lange zwierige jurken weer helemaal hot zijn deze zomer. Zeker de jurken met bloemenprints doen het goed. Zowel de macrobloem als millefleurs patroontjes, het kan allemaal. Het grote voordeel van deze jurken is dat je er ook voor de zomer al veel kanten mee uit kan. Zodra de zon zich laat zien, kan je ze weer uit je kast halen. Is het nog wat frisjes, staan ze leuk met een grote trui, een lang vest of een stoere riem.

Comfortabel en stijlvol
Deze zomer gaat het niet alleen om de zwierige jurken. Als gevolg van de crisis en het thuiswerken staat comfort centraal. De blanket dress wordt daarom dé trend van de zomer. De jurk bevat verschillende elementen die voor een ontspannen gevoel zorgen. Het lijkt wel of je de hele dag in de knusse omgeving van je bed vertoeft. De jurken zijn gemaakt van katoen, net als je lakens, en zijn wijdvallend. Ze bevatten ook verschillende plooien die je vast aan de vorm van je dekbed doen denken. De blanket dress combineert het comfortabele met het stijlvolle, ideaal voor de huidige periode.

Stoer, uniek en vrouwelijk
De jurk die deze zomer ontzettend populair zal zijn, is de geisha jurk. Hun unieke manier om stoer en vrouwelijk te combineren, maakt dat de ontwerpen perfect bij de moderne vrouw passen. Je vindt de kledingstukken zowel in jeans als met mooie prints. Door hun perfecte pasvorm, niet te strak maar ook niet te los, zorgt Geisha ervoor dat je lang van de jurken kan genieten. Ze willen alleen het beste van het beste. Stijl is het sleutelwoord bij hun productie, iets wat ze op hun eigen manier in hun collectie verwerken. Kies je voor een Geisha jurk op een zwoele zomeravond, zal dit zeker tot heel wat jaloerse blikken leiden!